skip to Main Content
TP-Link TL-WA850RE
Удължител на обхват TP-Link TL-WA850RE

Цена:

37 лв.

Наличност:

Наличен

Технически характеристики

Range Extender режим- повишава безжичният сигнал до труднодостъпни области
Миниатюрен размер
Ethernet порт позволява да свързвжете жично устройство в мрежата си
Tether App- лесен достъп и управление с помощта на всяко мобилно устройство
функция LED Control- включва Night Mode режим за спокоен сън

TP-Link TL-WA850RE се свързва с вашия рутер безжично, укрепва и разширяване сигнала в области, в които е нямало Wi-Fi покритие до сега.

Натиснете бутона WPS на рутера и бутона Range Extender на вашия удължител на обхват в рамките на 2 минути и лесно ще се свържете с мрежата. Веднъж свързан със съществуващия рутер, TL-WA850RE няма да има нужда от повторно конфигуриране.

Единичния Ethernet порт на TL-WA850RE позволява на разширителя да функционира като безжичен адаптер за свързване на жични устройства като Blu-ray® плейъри, игрови конзоли, цифрови видеорекордери и Интернет телевизори. В същото време, устройството споделя безжичната мрежа, без прекъсване.

5-те сигнални светлини показват силата на сигнала, което ще Ви помогне да намерите най-подходящото място за поставянето на удължителя. Препоръчително е да изберете място, където най-малко 3 светлини светят в светло синьо, за да се гарантира по-добра производителност.

Използвайте всяко мобилно устройство за лесен достъп и управление на различните функции, включително Night Mode функцията, която ще Ви позволи да се насладите на съня си.

Описание

Съдържание на пакета:

300 Mbps универсален Wi-Fi удължител на обхват TL-WA850RE
Кратко ръководство за инсталация

Ръководство на потребителя

Върнете се в началото